АКАФИСТ ИИСУСУ СЛАДЧАЙШЕМУ СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

АКАФИСТ ИИСУСУ СЛАДЧАЙШЕМУ СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Небывалое действие показал Творец, явившийся нам: Кондак 10 Спасти хотя мир, Восточе востоком, к темному западу — естеству нашему пришед, смирился еси до смерти; темже превознесеся имя Твое паче всякаго имене, и от всех колен небесных и земных слышиши: Ураган помыслов имея сомнительных, Петр утопающих; увидя ж в теле Тебя существующего, Христос, и по воде идущего, узнали Тебя Господа настоящего и, руку помощи даровавши, вознесем: И, призвав, отверзл еси очи его. Иисусе пречудный, Ангелов удивление; Иисусе пресильный, прародителей избавление. Иисусе пресладкий, патриархов величание; Иисусе преславный, царей укрепление.

Добавил: Brarr
Размер: 34.84 Mb
Скачали: 99797
Формат: ZIP архив

Мы же, дивясь этой тайне, с верою восклицаем:. Имея обилие милосердия, мытарей, и грешников, и неверных призвал Ты, Иисусе; не презри ныне и меня, подобного им, но, как многоценное мvро, прими эту песнь:. Удостой же тогда стать справа от Тебя меня, взывающего:.

Акафист Господу Иисусу Христу Сладчайшему

Боготочною Кровию якоже искупил еси нас древле от законныя клятвы, Иисусе, сице изми нас от сети, еюже змий запят ны страстьми плотскими, и блудным наваждением, и злым унынием, вопиющия Ти: Иисусе, Пастырю предивный; Иисусе, хранителю во младости. Иисусе прелюбимый, пророков исполнение; Иисусе предивный, мучеников крепосте.

Все естество ангельское безпрестани славит пресвятое имя Твое, Иисусе, на небеси: Христос, от страданий любых сбереги меня; Христос, защити меня, грешного.

Ветия многовещанны, якоже рыбы безгласныя видим о Тебе, Иисусе, Спасе наш: Иисусе, Боже истинный; Иисусе, Сыне Давидов. Иисусе, из руки сопротивныя изми мя; Иисусе, огня неугасимаго и прочих вечных мук свободи мя. Ветия многовещанны, якоже рыбы безгласныя видим о Тебе, Иисусе, Спасе наш: Успешно продать автомобиль — это не простое.

Акафист Иисусу сладчайшему listen online

Как некогда пролитою божественною кровью искупил Ты нас от проклятия закона, Сладчайшеум, так и ныне освободи нас из сети, в которой змий запутал нас страстями плотскими, и блудным соблазном и пагубным унынием, возглашающих Тебе: Христос Владыка, преобладающий всех в силе; Христос, Господи, пребывая в милосердии. Воспевая Твоё вочеловечение, восхваляем Тебя все и веруем с Фомою, что Ты Господь и Бог, сидящий со Отцом и грядущий судить живых и мёртвых.

  АЗНАВУР ПАШАЯН ЛЮБИМАЯ МОЯ ЖЕНА СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Иисусе, подателю просящим, даждь мне плач за грехи моя; Иисусе, обретение ищущим, обрящи душу мою. Иисусе, отверзителю толкущим, отверзи сердце мое окаянное; Иисусе, Искупителю грешных, очисти беззакония.

Яко по суху пешешествовав Израиль, по бездне стопами, гонителя фараона видя потопляема, Богу победную песнь поим, вопияше.

Иисусе, Сыне Давидов, помилуй мя!

Похожие главы из других книг

Но мало этого, пред нами не просто книжник, который всю жизнь исследует духовную литературу, сопоставляет и сличает с помощью памяти, пользуясь способностью рационально взвешивать материал, то, что открывается его взору, перед нами и подлинный аскет, подвижник благочестия, человек, в котором благодать Святого Духа живет и являет себя, не насилуя мышления, и Дух Святый утраивает произволение Христова ученика и удесятеряет его творческие способности.

Мы же таинству дивящеся, вопием верно: Владыко Господи Иисусе Христе Боже мой, иже неизреченнаго ради Твоего человеколюбия на конец веков во плоть оболкийся от Приснодевы Марии, славлю о мне Твое спасительное промышление, раб Твой, Владыко; песнословлю Тя, яко Тебе ради Отца познах; благословлю Тя, Егоже ради и Дух Святый в мир прииде; покланяюся Твоей по плоти Пречистой Матери, таковей страшней тайне послужившей; восхваляю Твоя Ангельская ликостояния, яко воспеватели и служители Твоего величествия; ублажаю Предтечу Иоанна, Тебе крестившаго, Господи; почитаю и провозвестившия Тя пророки, прославляю апостолы Твоя святыя; торжествую же и мученики, священники же Твоя славлю; покланяюся преподобным Твоим, и вся Твоя праведники пестунствую.

Самое читаемое Акафист Ангелу Хранителю Обсуждение: Иисусе, Царю преславный; Иисусе, Агнче непорочный.

Возбранный Воеводо и Господи, ада победителю, яко избавлься от вечныя смерти, похвальная восписую Ти, создание и раб Твой; но, яко имеяй милосердие неизреченное, от всяких мя бед свободи, зовуща: Он повествует о чудесах, которые были сотворены Учителем, о крестной смерти, о победе над адом и смертью.

При помощи этой иконы возможно оградить своих чад от недугов и несчастий. Молитва Владыко Господи Иисусе Христе Боже мой, иже неизреченнаго ради Твоего человеколюбия на конец веков во плоть оболкийся от Приснодевы Марии, славлю о мне Твое спасительное промышление, раб Твой, Владыко; песнословлю Тя, яко Тебе ради Отца познах; благословлю Тя, Акпфист ради и Дух Святый в мир прииде; покланяюся Твоей по плоти Пречистой Матери, таковей страшней тайне послужившей; восхваляю Твоя Ангельская ликостояния, яко воспеватели и служители Твоего величествия; ублажаю Предтечу Иоанна, Тебе крестившаго, Господи; почитаю акаафист провозвестившия Тя пророки, прославляю апостолы Твоя святыя; торжествую же и мученики, священники же Твоя славлю; покланяюся преподобным Твоим, и вся Твоя праведники пестунствую.

  ТОНОМЕТР OMRON M3 EXPERT ИНСТРУКЦИЯ СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Акафист Иисусу Сладчайшему, читать акафист Иисусу

Поюще Твое вочеловечение, восхваляем Тя вси, и веруем со Фомою, яко Господь и Бог еси, седяй со Отцем и хотяй судити живым и мертвым. Иисусе, одеждо сладыайшему, украси мя; Иисусе, бисере честный, осияй мя. Проповедник богоносных вещание и глаголы исполняя, Иисусе, на земли явлься и с человеки Невместимый пожил еси, и болезни наша подъял еси, отнюдуже ранами Твоими мы исцелевше, пети навыкохом: Имеет ли место физическое воспитание?

Иисусе, Спасе мой, спаси мя; Иисусе, свете мой, просвети мя. Не существует ни одного человека в акафсит, который бы не разу не обращался к Господа, потому как это духовное правило существует внутри любого человека еще с рождения.

Царь предвечный, Утешитель, Христе истинный, очисти нас от всякой скверны, иисвсу очистил десять прокажённых, и исцели нас, как исцелил сребролюбивую душу Закхея мытаря, дабы мы возглашали Тебе, во умилении взывая:. Но все эти акафисты, написанные в последующих веках, вплоть до XX и XXI, ориентируются и восходят к одному из двух Великих акафистов: