АКАФИСТ МАТУШКЕ МАТРОНЕ СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

АКАФИСТ МАТУШКЕ МАТРОНЕ СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Радуйся, во святей купели благодатию Святаго Духа облагауханная; Радуйся, на персех твоих крест запечатленный имевшая. От нашего же усердия приносим ти похвалы сия: Радуйся, с младенчества Богом избранная; Радуйся, благодатью Духа Святого с пелен озаренная. Икос 7 Н овую тя заступницу, молитвенницу и ходатаицу к Богу дарова Господь в годину тяжкую людем Российским, мнози бо отпадаху от Святыя Церкве, ты же, мати, маловерныя и заблуждшия наставляла еси словом и делом, являющи дивная чудеса Божия. Радуйся, бесов от людей страждущих изгоняющая; Радуйся, на путь правый, к Богу ведущий, наставляющая. Радуйся, праведнице, от Бога нам низпосланная; Радуйся, целительнице, вся недуги наша исцеляющая.

Добавил: Netaur
Размер: 28.73 Mb
Скачали: 9253
Формат: ZIP архив

Радуйся, на путь правый от младенчества призванная; радуйся, праведнице, от Бога нам дарованная.

Акафист матушке матроне

На эти матооне мы ответим Вам в данной статье! Радуйся, чудесы твоими Бога прославляющая; Радуйся, величие Бога и славу Его в них нам открывающая.

Богом избранной с младенчества и даром прозорливости, чудотворения и исцеления благодатью Духа Святого одаренной, блаженной старице Матроне, нетленным венцом от Господа на Небесах увенчанной, сплетаем и мы, православные, на земле венец похвальный из песней духовных, ты же, блаженная матерь, прими это от наших сердец благодарных, и как маороне дерзновение перед Господом, от всяких нас бед, скорбей, болезней и козней вражьих избави, да с любовью поем тебе: Мы же приносим ей благохваления таковая: Вся бывши святая в Бозе, аще телом и в мире акафмст грешнем пребываше, многими верными и неверными, благочестивыми и нечестивыми бяше всегда окружаема, никогоже без участия и утешения отрину от себе, терпящи от многих досаждения и обиды, гонения, скорби и укорения, не сетующи о сем, но за вся благодарящи Бога, понуждающи нас терпеливо нести крест.

Радуйся, крестившим тебя священнослужителем Божиим от рождения твоего святою аафист Радуйся, матрое святым на теле твоем Богом запечатленная. В сякия скорби и болезни аще и претерпела еси, мати Матроно, непрестанно ведущи брань с силами тьмы, обличающи козни и коварства их, и изгоняющи бесы от одержимых, обаче до кончины дний твоих помогала еси матушкр, недугующим и скорбящим, присно поющи Богу: Мы же поэтому взываем тебе, матерь, так: Икос 3 И мущи от Бога дар прозрения издетска, блаженная мати, сокровенная сердец приходящих к тебе ведущи, и оным будущая, яко настоящая сказующи, многия люди на путь благочестия направляла еси.

  ПЕХОВ СТРАЖ 2 СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Радуйся, к покаянию и молитве о земли Российстей всех призывающая. Радуйся, за исцеление болящих ничесоже от них взимавшая; Радуйся, насмешки и укорение за сие без ропота терпевшая.

Акафист святой блаженной Матроне Московской — Акафистник

Радуйся, души неверующих к Богу обращающая; Радуйся, сердца, аатушке помраченная, светом Божиим просвещающая. Радуйся, сонма святых Московских изрядное процветение; радуйся, града Москвы преславное украшение.

Кондак 6 Проповедник святости и праведности жития твоего, блаженная, явися святый отец Иоанн Кронштадтский, повелевая верующим людем в храме разступитися и пропустити к нему юную отроковицу Матрону, именуя ю смену свою и осьмый столп России. Радуйся, ныне во обителех райских веселящаяся; радуйся, и нас, марроне, молящихся тебе, милостию твоею не оставляющая.

Пресельница же и странница на земли бывши, ныне в чертозех Небесных Престолу Божию предстоит и молится о душах наших.

Радуйся, неверныя на путь правый наставляющая; радуйся, грехми оскверненныя молитвами твоими очищающая. Есть большое количество священных текстов в православии. Наука и вера Философия. Радуйся, духи нечистыя от человек отгоняющая; радуйся, от всякого зла молитвою твоею ограждающая.

Как молиться Матроне Московской?

Радуйся, теплая за нас Богу молитвеннице; Радуйся, усердная о нас, грешных, к Богу предстательнице. Радуйся, блаженная старица Матрона, предивная чудотворица.

Пресельница же и странница на земли бывши, ныне в чертозех небесных Престолу Божию предстоит и молится о душах наших. Радуйся, теплая за нас Богу молитвеннице; Радуйся, усердная о нас, грешных, к Богу предстательнице.

  СОУЛИ СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Им мы всегда желем здоровья и счастья. Радуйся, светом дел твоих добрых в православии нас укрепи; Радуйся, матушкп благоуханный, Духом Святым души наши облагоухай.

Сего матррне и мы благодарне венец похвальный приносим ти, вопиюще:. К служению Христову от чрева матерня предызбранная, праведная Матроно, стезею скорбей и печалей шествующи, твердую веру и благочестие явивши, Богу угодила еси. Радуйся, даром чудотворения от Бога прославленная на земли; радуйся, венцем неувядаемым от Господа увенчанная на Небеси.

Акафист Матроне Московской читать текст на русском

Радуйся, в молитве непрестанно пребывавшая; радуйся, духов злобы постом и молитвою отгнавшая. Вся была святая в Боге, только телом в мире этом грешном пребывая, многими верными и неверными, благочестивыми и нечестивыми была всегда окружаема, и никого без помощи и утешения не оставила, терпя от многих досаждения и обиды, гонения, скорби и укорения, не ропща об этом, но за все благодаря Бога, призывая нас терпеливо нести крест.

Радуйся, мысленныма очима волю Божию прозирающая; радуйся слепотствующих умом мудрецов века сего посрамляющая. Матрое и нас, недостойных, како подобает славити Бога, в Троице почитаемаго, Отца и Сына и Святаго Духа, Ему же непрестанно воинства небесная велегласно воспевают: Услыши глас тебе зовущих: